PORTRÆT

Portrætfotografering hos Winblad fotografi koster 299,- inkl. moms. Derudover afregnes for selve billederne.

Fotograferingen er det første vi laver. Du vil efterfølgende modtage et link pr. mail, hvor du frit kan vælge blandt alle optagelserne, dette giver dig ro til at udvælge netop de billeder du bedst kan lide.
 

BRYLLUP

Winblad fotografi har specialiseret sig i bryllupsfotografering ved kirken.

Fotografen møder op ved kirken ca. 20min. før vielsen.

Derefter vil han følge ceremonien fra gæsterne sidder i kirken, til der bliver kastet ris og sagt tillykke. Efterfølgende tager fotografen portrætbilleder i kirken og i grønne omgivelser.
 

KREATIV

Når jeg arbejder med kunden, sker det, at kunden ønsker et kreativt familie billede, her ses eksempler på sådanne kreative eksempler.
 

MÅNEDSBILLEDER

Det er utrolig populært at få sit barn fotograferet hver måned i det første leveår, og vælger du at blive fotograferet med mave inden barnet kommer til verden, er første månedsbilleder af babyen gratis.

(værdi 199,-)
 
Som kunde får du et personligt link, hvor alle dine billeder bliver uploadet, og de bliver liggende så du altid kan gå ind og genbestille.

Det er en god ide, at medbringe yndlingsbamser, legetøj osv, som barnet er glad for, det er sjovt om 10 år at se på billederne og sige, “nåh ja, det var den bamse han/hun fik af oldemor” osv..

Prisen for månedsbilleder er 199,- pr. gang.

Inkluderet i prisen er : fotograferingen, upload til personligt link, og 2 stk. 9/12 billeder, som du selv vælger via linket.
 

INSTITUTION

Institutionsfotos er et tilbud jeg giver til børnehaver og dagplejere, hvad enten det drejer sig om gruppebilleder, eller om det er hele børnehavepakker der ønskes.

Jeg har fundet en stil og et prisniveau hvor alle kan være med.

Samtidig gør jeg meget ud af at børnehaven skal have så lidt arbejde ud af at have besøg af mig som muligt, jeg står for alt økonomi i forbindelse med fotograferingen i børnehaven, det vil sige, at børnehaven ikke skal opkræve penge, alt kører via girokort

Ring eller skriv for materiale, eller et møde.
 

FIRMA / ERHVERV

Winblad Fotografi har igennem flere år stået for opdatering/fotografering af flere personaletavler fra virksomheder i, og omkring, Kolding.

Winblad Fotografi laver også totalløsninger med firmaprofil til eks website.
 
  • Personaletavler
  • Billeder af selve firmaets rammer, samt produktion
  • Produktfotos

BOUDOIR / POLTERABEND

Du kan ved Winblad fotografi få taget professionelle modelbilleder, enten som morgengave, kalender til en polterabend, eller bare som en lille sød tanke til den, du holder af.

En session i studie, med 12 forskellige situationer inkl. kalender, koster 1500,- inkl. moms. Ønskes optagelserne derudover også som 12 fotos i 13x18 isat "fold-ud"-album er prisen 2000,- inkl. moms.

Kalenderen måler 21x30cm (A4 størrelse).

En session i studie, med 6 forskellige situationer inkl. seks fotos i 13x18 isat "fold-ud"-album, koster 1000,- inkl. moms.

Er du interesseret så ring til mig. Så kan vi tage en snak om, hvad du godt kunne tænke dig.
 
Winblad Fotografi | CVR: 2882 8888 | Vejlevej 336, 6000 Kolding - Danmark | Tlf.: 2636 0676 | info@winblad-fotografi.dk