Om Mig

Jeg blev i 1995 uddannet inden for fotobranchen, jeg er af den gamle skole, hvor man lærte om tid og blænde, lysmåling, fremkaldte farve og sort/hvid i mørkekammeret, og har lige siden beskæftiget mig med at fotografere, først som hobby, senere fuld tid, og siden Oktober 2015 i nye fine lokaler på Vejlevej 336, hvor jeg nu også tilbyder bl.a Pasfotos, rammer og batterier til kunderne.

Jeg tilbyder blandt andet

Ud over at være fotograf, så har Jeg igennem årene opbygget et stort kendskab til grafisk design, og skilteproduktion, det kan være alt fra at designe logoer, til at lave firmastickers til bilen, cvr nummer, facadeskilte, flyers, visitkort eller andet, jeg ønsker at være ”ham de lokale bruger” til eks. at få fjernet baggrunden på et billede, eller restaureret det gamle familiebillede, ingen opgave for lille, det koster ikke noget at spørge.

Jeg har egen produktion, dvs. at jeg ikke er afhængig af en leverandør, da jeg laver alt selv, lige fra nøgleringe til billeder på 100×150.

Kort fortalt, ønsker I en stabil, veletableret erfaren fotograf/reklamemand til jeres næste opgave, så er Winblad fotografi & reklame, en partner der er værd at få en snak med og husk……

Smil... Det lever JEG af!!!!